Warehouse-tjenester

Vi er et av de mest pålitelige budfirmaene i Norge. Det støttes av et dynamisk team med godt trente staber,

INTERNASJONALE KURSERTJENESTER

Vi er et av de mest pålitelige budfirmaene i Norge. Det støttes av et dynamisk team av godt trente medarbeidere, som er raske og dedikerte til å gi sitt beste til selskapet. Vi sender nesten alt du vil sende til de fleste steder i Europa med våre utvidede lastetjenester.

Budtjenestene våre er ikke begrenset i det landet vi opererer fra. Vi har utvidet vingene for å bli et av de mest kjente navnene for kommersiell budtjeneste i Norge og de fleste deler av Europa, for å tilby en hel fraktløsning.

Singh transport er koblet med vegtransporttjenester til stedene som dekker under vingene for å takle leveringsutfordringer til rett tid. Faktisk begrunner vi det faktum at internasjonale bakketransporttjenester kan tilbys på en omfattende, fleksibel, men likevel økonomisk måte.

Vi vil ikke at du skal ha en forsinket pakkeopplevelse

Mange ganger pakker blir levert i det siste på grunn av problemer angående emballasje, merking eller gale adresser. Men det er alltid bedre å ta en forsiktighet, i stedet for å gå for en kur. Dermed ønsker vi å holde våre kunder oppdaterte om hvordan de kan gjøre emballasjen deres loddrett og i henhold til budnormen, for å ignorere enhver grunn til å bli forsinket.

Vi har levert tusenvis av sendinger hos vårt transportselskap, Norge, og det er for perfekt. Hvis du forventer at kureren din når trygt og i tide, vil vi at du er klar over hvordan du pakker pakken.

  • Ikke overse noen skjøre ting som er for delikate til å bli ødelagte. Kontroller emballasjen mer enn bare en gang før du overleverer den til vår kurertjeneste.
  • Det anbefales alltid å merke de skjøre gjenstandene på en annen måte for å redusere muligheten for å bli skadet under logistiske transporttjenester.
  • Riktig pakking, merking og annen dokumentasjon og andre detaljer som størrelse og vekt på pakken sikrer problemfri frakttjenester til andre land. Forsikre deg om at pakken din er en av dem.

Vårt engasjement for dyktighet er det som gjør oss til en pålitelig og profesjonell internasjonal budtjeneste for landene vi jobber i.

Vi har en prosess å være stolte av

Vi er bare stolte av oss selv, og hvorfor ikke? Nettverket vårt lover kundene våre å ha trygge og betimelige budtjenester innen rimelig økonomi og utenkelige hurtige tjenester. Med vår internasjonale prioriteringsprotokoll spores hver pakke du sender gjennom våre frakttjenester direkte fra hentingstidspunktet til levering, av vårt mest effektive sporingssystem, som kan overvåke sanntidsstatusen for forsendelsen av alle scene.

Selv om historien vår startet med et lite budfirma, visjonerer vi for den bredere delen, og det var ikke bare for å bygge en virksomhet, men for å bygge en pålitelig og tett knute med våre kunder. Vi forstår at det er et visst nivå av belastninger involvert når vi flytter noe til andre steder uten profesjonelle effekter. Det er grunnen til at vi tilbyr konkurransedyktige priser for våre budtjenester Oslo, for å holde det rimelig for hver enkelt og selvfølgelig å fange alle muligheter for å samarbeide med deg.

TRYGT OG SIKKERT

Sikkerhet, sikkerhet og bærekraft er de viktigste faktorene for Singh Transport. Vi utfører alle våre forsyningskjedeløsninger med sikkerhet for å overholde internasjonale standarder og normer i alle ledd av vår virksomhet.

RASK LEVERANSE

Med et oppdrag å sørge for dyktighet innen logistikk og lager og varig forretningssuksess, leverer vi rask levering og ekspresstjenester for våre kunders enkelhet og bekvemmelighet over hele kloden.

24/7 STØTTE

I hurtigsporverdenen tilbyr vi support døgnet rundt til kundene våre med tanke på å stille alle spørsmål, tvil og henvendelser i ro med rask og personlig assistanse. Videre tror vi på å vinne og beholde kunder med rettidige leveranser.