INTERNASJONALE KURSERTJENESTER

Vi vet at det er på tide når du ser etter en ideell setting for å lagre produktene dine, uten å være stress og stress. Vi er blant de mest pålitelige lager- og logistikkbedriftene, som kan spare deg på kort tid.

VAREHUSING OG LOGISTIKTJENESTER

Vi vet at det er på tide når du ser etter en ideell setting for å lagre produktene dine, uten å være stress og stress. Vi er blant de mest pålitelige lager- og logistikkbedriftene, som kan spare tid på kort tid ved å konsolidere de mest allsidige og anerkjente lagertjenestene mange steder og selvfølgelig hvor du vil.

Enten du vil fremskynde eller forbedre plukkeopplevelsen eller vil ha en bedre leverandørkjedeytelse for kundene dine, viser lagerløsningene fra Singh Transport deg hvordan du kan gjøre alt på en gang. Vi tror på å holde ting organisert og sporbart med produktet, batch eller serienumre. Dermed er det du lagrer med en høyreklikk unna.

Vi tar vare på alle detaljene slik at du kan lagre, alle varer med fullstendig sinnsro. Dermed trenger du ikke å huske blikket på stedet der du lagret produktene dine, hvis du ikke er veldig spent på å gjøre det. Bortsett fra våre egne varehus, har vi knyttet opp til de mest effektive lagerpartnerne i mange land i verden som 3PL lagringstjenester. De opprettholder forskjellige typer miljøer, inkludert fryselager, hazmat-lagre og selvfølgelig tørrlager.

Hva du kan forvente når du er på singh transport lagringstjenester?

Vel, vi handler ikke billigskøyter når vi har muligheten til det. Det handler ikke om et individ, men hele teamet på Singh Transport som har jobbet med det samme målet og det er å skape langvarige forhold til våre kunder. Vi sørger for at alle tjenesteleverandørene som vi foreslår, har tilstrekkelig ventilasjon og må være utstyrt med avtrekksvifter, turbo-ventilatorer og mer presist med riktig luftsirkulasjon. Tilstrekkelig belysning og sikkerhetsnormene som vi følger for alle lagerene vi har å tilby, gjør at lagringsanlegget vårt blir snakket med de største navnene på spekteret.

Lagringstjenester fra Singh transport hjelper deg også med å optimalisere de logistiske prosessene. Lagerstyringen på Singh transport begynner der det største potensialet ligger. Vi optimaliserer prosessen som passer perfekt for din virksomhet eller bruk. Vi har flere plukke- og støtteteknologier som kan gjøre plukkeopplevelsen din 99% nøyaktig.

Så hvis du vil ta lagrings- og plukkeopplevelsen til neste nivå, har vi alle løsningene for det.

Oppdag løsningene for limt gods

Enten du lagrer noe fra overflødig produksjon, eller kanskje sparer materialer til bruk i fremtidige prosjekter, flytter gjenstander mellom forskjellige steder eller noe annet, skreddersyr vi tjenestene våre etter dine behov og sikkerhetskrav. Å forstå kravene til våre kunder har hjulpet oss mye med strategisk planlegging og utforming av vårt lager i Norge vitenskapelig for optimal effektivitet av tjenestene vi lover dem.

Vi fokuserte på å håndtere høyere volum, men likevel jevnt og superlativt lagringssystem, som kan holde hvert enkelt element trygt og naturlig mens de lagres. Vi har dyrket moderne og innovative ideer for å opprettholde friskheten i materialene de skal nå til forbrukerne, og komme i direkte kontakt med gulvet.

TRYGT OG SIKKERT

Sikkerhet, sikkerhet og bærekraft er de viktigste faktorene for Singh Transport. Vi utfører alle våre forsyningskjedeløsninger med sikkerhet for å overholde internasjonale standarder og normer i alle ledd av vår virksomhet.

RASK LEVERANSE

Med et oppdrag å sørge for dyktighet innen logistikk og lager og varig forretningssuksess, leverer vi rask levering og ekspresstjenester for våre kunders enkelhet og bekvemmelighet over hele kloden.

24/7 STØTTE

I hurtigsporverdenen tilbyr vi support døgnet rundt til kundene våre med tanke på å stille alle spørsmål, tvil og henvendelser i ro med rask og personlig assistanse. Videre tror vi på å vinne og beholde kunder med rettidige leveranser.