Kvalitet og ytelse

Krav til kvalitet, ytelse og effektivitet er de viktigste verdiene i Singh Transport AS. Å kjøre i en stadig globalisert verden kreves det mer logistikkløsninger enn noen gang før.

Siden etableringen har Singh levert kostnadseffektive tjenester til kunder i Norge og Skandinavia med høye sikkerhetstiltak og høy kundetilfredshet.

Uansett hvilken tjeneste du ønsker å bruke oss til, er vi forpliktet til å være en pålitelig, ansvarlig og dedikert partner.

EDI

EDI

Vi tilbyr våre kunder elektroniske løsninger for bestilling av transporttjenester, med direkte filoverføring via ulike EDI løsninger som er etablert i Norden.

I tillegg har vi Online booking-system med gratis tilgang til kollietiketter og fraktbrev som skrives ut direkte på vår hjemmeside.

Bil med hjelpemann

Bil med hjelpemann

Vi har kjøring av møbler, kjøkken og hvitevarer med ekstra hjelpemann.

Per dags dato har vi hjemleveringer fra butikk til kunde med mange års erfaring.

Ta kontakt ved behov av bil med ekstra hjelpemann så gir vi deg et uforpliktende pristilbud.

Spesialgods

Spesialgods

Vi tilbyr transport av varmegods, lengdegods, og ADR med dyktige sertifiserte sjåfører. Ved spesialgods tilkommer 25% i tillegg til fraktprisen.

I tillegg har vi mulighet for Kranbiler, byggmontering og distansefrakt.

Ring oss for et tilbud og mer informasjon om spesialgods på 21 42 0067 eller send oss en e-post til post@singhtransport.no

Lagring og logistikk

Lagring og logistikk

Vårt lager på 6000 kvm ligger sentralt i Oslo ved Ikea Furuset. Vi tilbyr, varehotell, tollager, korttidslagring, langtidslagring og containertjenester.

Trenger dere hjelp til fortolling eller hjelpemann for varemottak, pakking og leveranse har vi komplette løsninger på dette også.

Ring oss for mer informasjon om lagerløsninger på 21 42 00 67 eller send oss en e-post til post@singhtransport.no.

Ekspress

Ekspress

Har du noe som haster fra A til B i ekspress fart? Ring oss på 21 42 00 67 eller på kveld/natt på 48 32 88 80. Om det dreier seg om en konvolutt eller flere paller, så har vi stort sett riktig biltype i nærheten.

Som ekspress har vi budbiler og varebiler fra 1 times leveringstid i Oslo og 1,5 time til nabokommunene.

Vi tilbyr også ekspress levering til hele Norden.

Distribusjon

Distribusjon

Distribusjon er det mest foretrukne valget når varer og materialer skal fraktes på en rimelig og effektiv måte. Vi ordner det meste innen distribusjon i Norden og EU.

Du kan sende dine varer samlet hos oss til rimelige priser. Ta kontakt med oss for spørsmål om distribusjon.

Ring oss for mer informasjon

For eventuelle tvil og spørsmål angående våre tjenester, kan du kontakte oss. Vi er her for å hjelpe og hjelpe deg på alle mulige måter og løse alle dine bekymringer.

Effektive løsninger

Effektive logistikkløsninger er forte av Singh Transport. I vår flåte av tjenester omfatter vi fleksibilitet av forsyningskjeder, transportstyring, optimalisering av lagernivå og forbedring av bærekraft.

Et vell av erfaring

Vi er stolte av vårt team av dyktige fagfolk, inkludert driverne som har rik erfaring i sine respektive bransjer. Med sikkerhet for jevn drift har vi gjennom årene oppnådd et vell av erfaring med sikte på å legge merke til vår forsyningskjede praksis.

TRYGT OG SIKKERT

TRYGT OG SIKKERT

Sikkerhet, sikkerhet og bærekraft er de viktigste faktorene for Singh Transport. Vi utfører alle våre leverandørkjedeløsninger med sikkerhet for å være i samsvar med internasjonale standarder og normer i alle ledd i vår virksomhet.

KJAPP LEVERING

KJAPP LEVERING

Med et oppdrag om å levere logistikk og lagerhøyhet og varig suksess, leverer vi rask levering og ekspresstjenester for enkelhet og bekvemmelighet hos våre kunder over hele verden.

24/7-støtte

24/7-støtte

I fast-track-verden tilbyr vi døgnet rundt støtte til våre kunder med sikte på å stille alle spørsmål, tvil og henvendelser i ro med rask og personlig assistanse. Videre tror vi på å vinne og beholde kunder med rettidig levering.

Nå målet ditt 100% sikkert og trygt

Fra hentested til leveringssted ordner vi alle logistikkbehovene, inkludert lagring, transport, emballasje og distribusjon.

Nå målet ditt