KVALITET OG YTELSE

Krav til kvalitet, ytelse og effektivitet er de viktigste verdiene i Singh Transport AS. Å kjøre i en stadig globalisert verden kreves det mer logistikkløsninger enn noen gang før.

Siden etableringen har Singh levert kostnadseffektive tjenester til kunder i Norge og Skandinavia med høye sikkerhetstiltak og høy kundetilfredshet.
Uansett hvilken tjeneste du ønsker å bruke oss til, er vi forpliktet til å være en pålitelig, ansvarlig og dedikert partner.

EDI

Singh Transport AS tilbyr våre kunder elektroniske løsninger for bestilling av transporttjenester. Dette kan enten gjøres via tilkobling til en online-portal på nettet, eller med direkte filoverføring…

Bil med hjelpemann

Har du behov for kjøring av møbler/hvitevarer enten bedrift eller privat. Vi har biler med ekstra hjelpemann som ordner det meste.
Vi kjører i dag hjemleveringer….

Distribusjon

Distribusjon er det mest foretrukne valget når varer og materialer skal fraktes på en rimelig og effektiv måte. Vi ordner det meste innen distribusjon i Norden og EU. Du kan sende dine varer samlet hos oss til rimelige priser. Ta kontakt med oss for spørsmål om distribusjon.

Lagring og logistikk

Vårt lager på 6000 kvm ligger på Strømmen ved Lillestrøm. Vi tilbyr, varehotell, tollager, korttidslagring, langtidslagring og containertjenester.Trenger dere hjelp til fortolling eller hjelpemann for varemottak, pakking og leveranse har vi komplette løsninger på dette også.

Ring oss for mer informasjon om lagerløsninger på 21 42 00 67 eller send oss en e-post til post@singhtransport.no.

Spesialgods

Vi tilbyr transport av varmegods, lengdegods, og ADR med dyktige sertifiserte sjåfører. Ved spesialgods tilkommer 25% i tillegg til fraktprisen.

I tillegg har vi mulighet for Kranbiler, byggmontering og distansefrakt.

Ring oss for et tilbud og mer informasjon om spesialgods på 21 42 0067 eller send oss en e-post til post@singhtransport.no

Ekspress

Har du noe som haster fra A til B i ekspress fart? Ring oss på 21 42 00 67 eller på kveld/natt på 48 32 88 80. Om det dreier seg om en konvolutt eller flere paller, så har vi stort sett riktig biltype i nærheten. Som ekspress har vi budbiler og varebiler fra 1 times leveringstid i Oslo og 1,5 time til nabokommunene.

Vi tilbyr også ekspress levering til hele Norden.